RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Badea: „Mă interesează să câştigăm”

/ 22 iulie 2010

La sosirea sa la Târgu Jiu, antrenorul Ionuţ Badea nu şi-a dezvăluit doar intenţia de a prinde cupele europene cu Pandurii şi de a antrena o echipă românească într-o finală de cupă europeană, ci şi dorinţa de a face din echipa târgujiană una care să joace la victorie indiferent de numele adversarei şi de terenul pe care se va disputa partida.

„La echipa din Urziceni există o calitate a jucătorilor peste medie, însă noi sperăm să anihilăm sistemul lor de joc şi să putem găsi soluţii pentru faza de atac. Întotdeauna, de când sunt antrenor, am pregătit echipele pentru a câştiga. Nu vor sta altfel lucrurile nici la partida de vineri. Rămâne de văzut ce vom reuşi să facem. De obicei mă feresc de titluri spumoase şi reacţii efervescente. Spun că mă interesează să câştigăm, ne interesează cele trei puncte puse în joc, rămâne ca la final să vedem unde ne vom aşeza”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • klauss tg jiu spune:

    …va fi 4-0 pt urziceni…echipa asta nu e a gorjului..

    • laurentiu spune:

      nu inteleg de ce nu-ti vezi tu de treaba ta.Din cauza unora ca tine s-a ajuns ca Stiinta sa fie hulita si injurata in unele locuri in care , cu citiva ani in urma era foarte iubita.Nu asa iti arati atasamentul de echipa iubita,ci incurajind-o si sustinind-o oriunde merge si in orice situatie.

      • klauss tg jiu spune:

        frate sunt din tg jiu si echipa asta inter pandurii nu ne reprezinta..condescu si cu mafia pdl din oras vor ca nimeni de aici sa nu mai iubeasca stiinta!are razboiul lui cu mititelu plus influenta bukurestiului..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.