RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea: “Gloria este o echipă în căutări”

/ 12 august 2010

În vreme ce despre primii trei adversari din campionat antrenorul Pandurilor a avut a declarat că sunt echipe bine structurate, Ionuţ Badea crede că Gloria Bistriţa, adversarul de vineri al gorjenilor, reprezintă o echipă care încă nu şi-a definit stilul de joc.

“Ne aşteaptă o partidă deosebit de importantă din punct de vedere al punctelor puse în joc. Nu cred că va exista o similitudine între meciul precedent şi meciul acesta. Există situaţii diferite de joc în ideea în care Bistriţa propune mai multe sisteme de joc, funcţie şi de adversarul cu care urmează să joace. Este o echipă în căutări încă. Dar Bistriţa a propus în primele trei etape mai multe sisteme de joc şi rămâne de văzut pe care îl vor folosi la ora partidei oficiale”, a declarat Ionuţ Badea înaintea confruntării cu Gloria Bistriţa.

Deşi statistica nu dă nicio şansă Pandurilor la Bistriţa, Badea spune că nu crede în statistici şi echipa sa va juca şi de această dată cartea victoriei, iar faptul că Gloria este încă în căutări conferă gorjenilor şanse în plus: „În ideea în care există o problemă de căutare a unui sistem de joc, se poate spune că suferă la calitatea jocului. Anul trecut Bistriţa era o echipă stabilă din punctul de vedere al sistemului de joc şi al relaţiilor de joc”, a subliniat tehnicianul Pandurilor, care susţine că păstrarea lui Moraes le dă bistriţenilor un plus de calitate la nivel de lot.

Meciul dintre Gloria Bistriţa şi Pandurii va avea loc vineri, cu începere de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Popica spune:

    Badea ce facem frate ca ne-au urcat Gloria pe garduri.. mai jucam si noi ceva … scoate petarda aia de Viera si bagal pe Chibulcutean mai joaca si tu cu 2 varfuri.. Apostu azi era singur intre 4-5 aparatori de la gloria .. fa ceva ca ai venit tu marele tehnician si singurul lucru care il face echipa e sa ne arate ca desi sa-u schimbat toate liniile la echipa tot penibil jucam .. aceeasi echipa care nu avem decat 2-3 ocazi pe meci.. da niciuna in plasa.. ori faci treaba ori dute la Fc Arges caci saraci de la Fc Arges au mai mare nevoie de tine .. pacat de ei .. sa vina Ionut Popa sa-u Petre Grigoras antrenori care scot untu din jucatori .. tu park ai fii o *** nu ti se aude glasul tot meciu … dar atata timp cat ¨Catelu¨ este preparator fizic e clar ca nu avem nici o sansa sa ofere baietii ceva.. Catelu singurul lucru care il stie este sa le puna apa unde sa-u lovit .. omu pune in practica ce-a facut toata viata la Minerul Urdari & Energia Turceni… Condescule fa ceva .. dak nu 1 bn ptr echipa macar fa 1 infarct decat nimik

  • EnergiAAA spune:

    Popica nici mie nu imi PLACE JOCUL ECHIPEI…dar „Catelu” nu e preparator fizic ..e baiatu cu apa..preparator fizic la echipa este un italian

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.