RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea nu a ales primul 11 pentru meciul cu Gloria Bistriţa

/ 11 august 2010

Chiar dacă a obţinut un rezultat meritoriu în ultima etapă, având în vedere numele adversarului întâlnit, antrenorul Ionuţ Badea spune că în echipa cu care va începe meciul cu Gloria Bistriţa este posibil să apară şi unele schimbări faţă de unsprezecele aliniat la începutul partidei cu Dinamo.

Tehnicianul Pandurilor a precizat că jucătorii din lotul pe care-l are la dispoziţie sunt destul de apropiaţi din punct de vedere valoric şi oricând pot interveni modificări în prima garnitură: „Am un lot valid din care pot să aleg un prim unsprezece şi jucătorii care vor face parte din lot pentru acest meci de la Bistriţa, Nu am decis încă primul 11 şi nici măcar primii 18 jucători, vom face deplasarea cu 20 de jucători. Sunt jucători în lot care oricând pot face parte din primul 11, diferenţele dintre ei sunt foarte mici şi sunt realizate în primul rând din punct de vedere al formei sportive”, a declarat Ionuţ Badea. Singura temere a acestuia este aceea ca jucătorii să fie refăcuţi din punct de vedere fizic după partida cu Dinamo: „Sper ca la ora jocului să fie toţi jucătorii apţi de joc. Suferim oarecum acum la recuperarea jucătorilor din punct de vedere fizic, sper ca până la ora jocului ei să fie recuperaţi total”, a mai adăugat antrenorul Pandurilor.

Partida dintre Gloria Bistriţa şi Pandurii a fost programată a se disputa vineri seara, cu începere de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.