RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CCA l-a schimbat pe Deaconu – Pandurii protestează împotriva delegării lui Unimatan la meciul cu Gloria Bistriţa

/ 5 noiembrie 2009

deaconu_11Comisia Centrală a Arbitrilor l-a înlocuit pe Alexandru Deaconu cu Paul Unimatan cu doar 24 de ore înaintea meciului dintre Pandurii Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa, decizia fiind contestată de conducerea clubului gorjean.

Pandurii au emis un comunicat de presă prin care cer în mod public schimbarea arbitrului Unimatan şi îl acuză pe Vasile Avram de delegarea acestui arbitru. „Am fost şocaţi când am aflat decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l înlocui pe Alexandru Deaconu. Vasile Avram este direct răspunzător pentru că acest joc este unul foarte important pentru cele două echipe care sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Contestăm vehement delegarea lui Paul Unimatan şi suntem decişi să scoatem echipa de pe teren dacă vom simţi că suntem dezavantajaţi de brigada de arbitri” a declarat secretarul general al gorjenilor, Daniel Băloi pentru www.pandurii-tg-jiu.ro . Acesta a amintit şi un episod similar petrecut nu cu mult timp în urmă, când într-o situaţie asemănătoare, Unimatan a fost delegat la meciul Pandurilor de la Piatra Neamţ, acolo unde gorjenilor li s-a refuzat un penalti, lovitura fiind scoasă în afara careului, în aceeaşi fază portarul gazdelor nefiind eliminat deşi se impunea acest lucru: “Este curios faptul cum acest arbitru, Paul Unimatan, primeşte întâmplător delegări la meciurile echipelor Ceahlăul Piatra Neamţ şi Gloria Bistriţa”, şi-a continuat Daniel Băloi acuzele cu privire la delegarea surprinzătoare a lui Unimatan la partida de la Târgu Jiu.

În finalul comunicatului de presă, Daniel Băloi solicită preşedintelui Dumitru Dragomir, ca în cazul în care schimbarea lui Unimatan cu un alt arbitru nu mai este posibilă, la meciul de la Târgu Jiu să fie delegat şi un supervizor, secretarul general al Pandurilor optând totuşi pentru delegarea unui arbitru cu ecuson FIFA.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.