RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Brata, aşteptat la Bistriţa

/ 11 august 2010

Deşi nu a plecat cu lotul Pandurilor pentru meciul cu Gloria Bistriţa, fiind convocat de Emil Săndoi la echipa naţională de tineret pentru meciul cu Moldova, Ciprian Brata va fi prezent totuşi la Bistriţa.

Oficialii clubului gorjean au făcut eforturi pentru ca Brata să fie la dispoziţia lui Ionuţ Badea, însă antrenorul Pandurilor nu ştie dacă acesta va fi folosit pentru că la meciul cu Dinamo a suferit o lovitură la coapsă: „Ciprian Brata acuză unele probleme medicale, el suferă încă din cauza unui traumatism pe coapsă. El o să facă deplasarea de la Bucureşti, după ce revine din Moldova, la Cluj cu avionul şi de acolo îl vom prelua noi la Bistriţa. Rămâne de văzut dacă va putea fi recuperat până la ora meciului”, a declarat tehncianul gorjenilor.

Ionuţ Badea a optat pentru un lot de 20 de jucători pentru meciul cu Gloria Bistriţa, de la Târgu Jiu plecând cu autocarul echipei 19 jucători, în ultimul moment antrenorul echipei gorjene renunţând la Mădălin Murgan.

Lotul Pandurilor pentru meciul cu Gloria Bistriţa:

M. Popa, Mingote, Matei, Ghindeanu, Viera, Pintilii, Chiricheş, Chibulcutean, Cardoso, Băcilă, Hidişan, Menassel, Ilie Iordache, Nistor, Orac, Brata, Grecu, Antohi, Apostu şi Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.