RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Brata, convocat imediat după meci

/ 9 august 2010

Evoluţia foarte bună a lui Ciprian Brata din prima repriză a meciului cu Dinamo l-a convins pe Emil Săndoi că mijlocaşul Pandurilor poate reprezenta o soluţie pentru echipa naţională de tineret.

Imediat după finalul întâlnirii dintre Pandurii şi Dinamo, în care Brata a înscris un gol şi a obţinut un penalti pentru echipa sa, selecţionerul naţionalei României under 21 a sunat la Târgu Jiu pentru a-l convoca pe tânărul de doar 19 ani pentru meciul pe care selecţionata de tineret îl are programat miercuri în compania Moldovei, partidă ce contează pentru preliminariile Campionatului European.

Schimbat în minutul 56 de Ionuţ Badea, Brata spune că înlocuirea sa a survenit în urma unei lovituri primite de la un adversar, dar accidentarea sa nu-i pune în pericol prezenţa la lotul naţional: „Am părăsit jocul atât de repede pentru că am primit o lovitură oarbă care m-a împiedicat să mai joc la capacitate, să alerg aşa cum mi se cerea, dar pentru meciul de miercuri voi fi cu siguranţă apt”, a declarat puştiul Pandurilor care a mărturisit că a dedicat golul părinţilor săi, dar şi că egalarea a survenit ca urmare a unei deconcentrări premature: „A fost o scădere de ritm şi ni s-a reproşat şi o lipsă de atenţie în unele momente, dar sîntem încrezători pentru meciurile viitoare. Putea fi o seară perfectă pentru mine”, a încheiat Brata.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.