RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Nici unul dintre jucătorii de bază nu este transferabil”

/ 12 mai 2011

Tehnicianul Pandurilor are planuri mari cu echipa gorjeană în sezonul viitor, dar are nevoie de sprijinul celor din conducere pentru acest lucru.

Grigoraş nu cere prea multe şefilor săi, doar să-i păstreze jucătorii şi maxim trei transferuri în această vară: “Acum cei din conducerea clubului să reuşească să menţină toţi jucătorii de valoare, toţi jucătorii pe care mi i-aş dori să rămână pentru cel puţin un an ca pentru la anul să ne propunem şi noi un alt obiectiv decât minimul necesar. Dacă vor rămâne toţi jucătorii pe care-i doresc, cu 2-3 implanturi sunt convins că putem să atacăm prima jumătate a clasamentului. Nici unul dintre jucătorii de bază nu este transferabil dacă se vrea să se facă ceva, indiferent de ofertă. Dacă cei din club vor reuşit să-i convingă şi verbal şi material să-i menţină ar fi foarte interesant. Deja am renunţat la un jucător, la Gabi Matei, dacă vom mai renunţa la 2-3 va fi greu să-i înlocuim cu jucători de aceeaşi valoare şi să-ţi propui mai mult decât ţi-ai propus anul acesta”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

Mai important decât să se aducă jucători noi la Pandurii, pentru Grigoraş este ca titularii să nu plece, iar tehnicianul gorjenilor ameninţă cu plecarea în cazul unui exod de jucători în această vară: “În vacanţă cei din conducere vor trebuie să-şi intre în rol. Eu mai am contract din vară, să vedem ce discuţii purtăm vis-a-vis de viitor. Dacă vor pleca zece jucători, fiţi convinşi că o să plec primul”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.