RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Eu unul nici nu cred că mai există cooperative”

/ 29 aprilie 2011

După ce au existat speculaţii pe marginea prieteniei dintre Marin Condescu şi Gigi Becali, preşedintele Pandurilor a declarat că prietenia se opreşte în lojă, pe teren fiecare echipă bazându-se doar pe puterea fiecărei echipe de a juca fotbal.

„Chiar dacă pe nedrept, de multe ori s-a crezut că partidele dintre noi şi Steaua au ceva legat de această prietenie”, a declarat Marin Condescu, preşedintele gorjenilor precizând că echipa sa nu intră în alte jocuri în afara terenului şi nici nu crede în existenţa unei noi cooperative: „Nu avem datorii la nici o echipă din România. Nu avem nici un fel de datorie indiferent ce speculaţii vor apărea pe parcurs. Eu unul nici nu cred că mai există cooperative şi nu cred că e vreun antrenor sau conducător care să se ducă la jucătorii lui să le zică să piardă meciul, toţi ne ducem să le spunem câştigaţi meciul!”, a mai spus Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.