RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu, singurul în care Grigoraş mai are încredere

/ 9 martie 2011

Antrenorul Pandurilor este extrem de dezamăgit de modul în care problemele sunt rezolvate sau nu sunt rezolvate la echipa gorjeană, Grigoraş declarând că doar în preşedintele Pandurilor mai are încredere.

“Am trecut destul de multe cu vederea, dar lucruri normale. Am şi luat nişte măsuri după o discuţie cu domnul Condescu, singurul cu care discut şi am încredere. Voi avea o discuţie şi cu dânsul. Nici nu mă aşteptam să nu se rezolve problema”, a declarat Petre Grigoraş. Imediat după ce Grigoraş anunţa că ia în calcul chiar şi plecarea de la Pandurii, Marin Condescu a declarat că speră în continuarea colaborării cu tehnicianul actual al echipei sale: “Nu cred că Grigoraş va pleca. E un om cu capul pe umeri, nu cu picioarele pe umeri. Nu am timp acum să analizez situaţia, dar Grigoraş are şi el dreptate. Pentru Cristea am dat banii din decembrie, aşa că situaţia lui trebuia rezolvată până la începutul lui februarie. La fel şi cu Lazar sau Neagu, care sunt jucătorii noştri. Mai greu erau de rezolvat situaţiile lui Lemnaru şi Dobroiu”, a declarat preşedintele Marin Condescu legat de situaţia jucătorilor transferaţi de Pandurii în această iarnă, dar care încă nu au drept de joc pentru echipa gorjeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.