RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş speră ca de luni să aibă toţi jucătorii la antrenamente

/ 18 februarie 2011

Pandurii au avut astăzi doar 18 jucători la antrenament, dar acest lucru nu-l sperie pe Grigoraş, care spune că de luni lotul echipei gorjene ar putea fi aproape complet.

Mingote, Lazar, Horvat, Popete, Pleaşcă, Chiricheş, Rada, Tătaru, Cardoso, Neagu, Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Avramescu, Brata, Lemnaru, Apostu şi Voinea  au fost jucătorii care s-au antrenat sub bagheta tehnicianului Pandurilor, în vreme ce Matei a efectuat doar alergări uşoare sub atenta supraveghere a preparatorului fizic Gheorghe Avram. În continuare au lipsit mai vechii accidentaţi Viera şi Pintilii, precum şi Hidişan şi Grecu, dar şi Nistor, care are probleme din cauza danturii, şi Cristea, învoit pentru a susţine un examen. Faptul că la acest antrenament Pandurii au avut atât de puşini jucători apţi nu l-a speriat însă pe Grigoraş care a apreciat că, oricum, avea zece jucători de cîmp şi un portar pentru a face o echipă pe care s-o trimită pe teren la un eventual joc: “Nu sunt aşa îngrijorat. Nu-i dracu chiar aşa de negru. Într-adevăr, dacă te uitai la antrenamentul de astăzi şi vedeai lotul era o problemă, dar sunt mulţi jucători care de luni vor reveni, Viera, Hidişan, Matei, Nistor chiar Pintilii. Unii dintre ei ar fi primit acceptul medicului să se antreneze dar nu am fost eu de acord. Nu vreau să riscăm. Sunt jucători care au făcut toată pregătirea şi nu contează că pierd una-două zile acum”.

Antrenorul Pandurilor spune că de luni ar putea să-i aibă la pregătiri pe toţi jucătorii din lotul echipei gorjene: “Nistor m-a rugat să-l las să joace cu Jiul o repriză şi îmi pare rău că am cedat rugăminţilor lui. Şi Grecu ar fi putut reveni, dar l-am menajat, pe Cristea l-am învoit să-şi dea licenţa, Viera revine luni ca şi Hidişan şi Matei. Şi Pintilii îşi reia luni antrenamentele aşa că nu am de ce să fiu foarte îngrijorat”, a analizat destul de optimist situaţia Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.