RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso: Vreau să fiu integralist în viitorul sezon

/ 10 mai 2011

Alexandre Cardoso a cerut permisiunea clubului Pandurii Târgu Jiu de a merge în Brazilia pentru investigaţii suplimentare la genunchi, eventual operaţie, pentru a fi apt din punct de vedere medical pe 15 iunie, data reluării pregătirilor de către Pandurii, iar oficialii gorjeni i-au acordat-o, brazilianul primind şi garanţii că se va conta şi sezonul viitor pe serviciile sale. “Trec printr-un moment mai delicat al carierei din cauza accidentării. Îmi doresc ca la data reunirii să fiu apt din punct de vedere medical iar pentru asta trebuie ca acum clubul să mă ajute. Am aranjat să merg în Brazilia pentru încă un control medical şi o eventuală artroscopie iar dacă voi pleca acum mi s-a garantat că voi fi apt într-o lună de zile. Mi-am propus ca în viitorul sezon să fiu integralist şi pentru a reuşi am nevoie să pierd nimic din pregătire. Am trecut prin aşa ceva anul trecut şi am văzut că lipsa pregătirii m-a afectat şi la nivel mental” a spus Cardoso.

Fundaşul stânga s-a accidentat în jocul cu Dinamo din acest an iar de atunci a mai evoluat doar de patru ori pentru gorjeni, din cauza recidivelor la genunchi. Cardoso acuză o inflamaţie la genunchi şi în ciuda tratementelor din România problemele persistă.

Alexandre Cardoso a bifat 944 de minute în acest sezon, majoritatea în prima parte a campionatului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.