RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu neagă interesul lui Dinamo pentru Brata

/ 6 iunie 2012

Ciprian Brata, jucător care a evoluat extrem de puțin pentru Pandurii în sezonul trecut, a fost subiectul unei știri care-l dădea drept țintă pentru Dinamo în campania de achiziții din această vară, însă Eugen Pîrvulescu spune că nu s-a discutat despre o trecere a acestuia în Ștefan cel Mare.

„Cât a jucat Brata ca să fie în vizorul celor de la Dinamo? Nu cred că Dinamo ia un jucător care nu a jucat. În plus, zilele trecute chiar am discutat cu cei de la Dinamo, dar nu s-a adus în discuție deloc numele lui Brata”, a declarat Eugen Pîrvulescu despre eventualul transfer al lui Ciprian Brata.

În sezonul trecut, Brata a jucat în doar 9 partide în Liga I, adunând doar 159 de minute, fapt care-l face pe jucător susceptibil pentru un transfer în această vară sau pentru un împrumut, atât cei din conducerea clubului cât și Petre Grigoraș anunțând că o serie de jucători tineri, care au evoluat mai puțin, ar urma să fie împrumutați la alte echipe pentru a avea șansa de a juca.

O posibilă destinație pentru tânărul jucător al Pandurilor, dar și pentru alți jucători aflați sub contract cu Pandurii, dar care nu vor intra în lotul cu care Grigoraș va începe noul sezon, ar putea ajunge la nou promovata Gaz Metan Severin, primarul Drobetei Turnu Severin, Constantin Gherghe, fiind astăzi în vizită la sediul clubului gorjean, cel mai probabil, în căutarea unei colaborări la nivel de jucători cu Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.