RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu neagă interesul pentru Lemnaru

/ 15 decembrie 2010

După ce au apărut ştiri conform cărora Pandurii ar băga adânc mâna în buzunar pentru a-l lua pe Lemnaru de la U Cluj, preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, a infirmat interesul pentru fostul dinamovist.

“Pandurii sunt interesaţi să-l ia pe Lemnaru, dar nu pe 350.000 de euro, dăm 450.000 de euro. Hai să fim serioşi! Este un jucător interesant, dar nu face banii aceştia. Am discutat şi despre el, dar doar la modul general. Nu e rău, are un joc interesant. L-am urmărit atent şi la jocul cu noi, dar nu ne interesează la astfel de preţuri. Nici nu e pe lista lui Grigoraş”,  a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Lemnaru, care va împlini în vara viitoare 27 de ani, a jucat în acest sezon în 15 partide îmbrăcând tricoul clujenilor reuşind să marcheze de două ori, perormanţă comparabilă cu cea reuşită de Stromajer la Pandurii, slovenul marcând tot de două ori în doar 13 meciuri jucate, având la dispoziţie însă mult mai puţine minute decât Lemnaru, 604 minute pentru Stromajer faţă de cele 955 jucate de Lemnaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.