RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Impresarul lui Cardoso neagă trecerea brazilianului la Dinamo

/ 2 iunie 2010

Gabriel Gică Mucea, reprezentantul jucătorului Carlos Cardoso, a negat faptul că fundaşul brazlian ar fi semnat cu Dinamo.

“Cardoso nu a semnat nimic. Jucătorul este în vacanţă, în Brazilia, până pe 15 iunie, şi până atunci nu cred că se pune problema să semneze vreun contract, cu atât mai puţin cu Dinamo, acolo unde preşedintele Marin Condescu are o experienţă nu prea plăcută după cazul Ilie Iordache”, a declarat pentru www.sportingorj.ro impresarul jucătorului.

Gabriel Gică Mucea mai spune şi că este posibil ca fundaşul brazilian să rămână la Pandurii şi în liga a doua: “Voi avea o discuţie cu preşedintele Condescu în zilele următoare în Portugalia şi atunci vom aborda şi situaţia lui Cardoso. Să vedem care este situaţia clubului, în ce ligă va evolua echipa, care va fi nivelul salariilor faţă de cele din liga I. Dacă jucătorul va avea un salariu asemănător cu cel din Liga I, este posibil să rămână la Pandurii”.

Reacţia impresarului vine după ce cotidianul Prosport a publicat un articol în care se dă ca şi rezolvate transferurile lui Stanca şi Cardoso de la Pandurii la Dinamo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.