RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso spune că are insomnii după ce a retrogradat cu Pandurii

/ 24 mai 2010

Fundaşul brazilian Carlos Cardoso nu are somn după ce echipa sa, Pandurii Târgu Jiu, a retrogradat din punct de vedere sportiv în liga a II-a la finele sezonului 2009-2010.

Cardoso a fost marcatorul singurului gol al meciului de la Alba Iulia, însă fotbalistul carioca spune că nu s-a putut bucura pentru acest gol: “N-am avut nicio bucurie după acest gol. Tot ceea ce contează este că echipa a retrogradat, iar gândul acesta nu-mi dă pace nici acum. Nu pot să dorm, tot la asta mă gândesc…”, a declarat Cardoso pentru www.sportingorj.ro. Brazilianul, dorit acum de cluburi importante din România, crede că apărarea şi-a făcut datoria în acest campionat, problema fiind în atac şi la linia mediană: “Noi, fundaşii, suntem plătiţi pentru a face ca echipa să nu ia gol. Cred că ne-am făcut datoria dacă avem doar 30 de goluri primite şi, cu toate astea, antrenorii tot pe noi ne certau”, a mai spus Cardoso.

Fundaşul de care par să fie interesate atât Dinamo cât şi Steaua va pleca mâine de la Târgu Jiu urmând a merge acasă, în Brazilia. Soarta sa va fi stabilită şi în funcţie de decizia Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, în cazul în care Pandurii vor beneficia de nelicenţierea unei echipe din Liga I, Cardoso având şanse mari de a fi oprit la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.