RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso: „Nu mi-e frică, nu mă ascund. La meciul cu Astra am fost cel mai slab!”

/ 24 februarie 2010

Schimbat pe final de joc de antrenorul Ciobotariu şi criticat voalat de tehnicianul Pandurilor la conferinţa de la finalul meciului cu Astra, Cardoso îşi asumă aproape în totalitate vina acestui eşec.

Fundaşul brazilian al Pandurilor îşi cere scuze în faţa fanilor pentru prestaţia sa foarte slabă, dar le cere înţelegere aducându-le aminte şi de jocurile bune pe care le-a făcut în tricoul echipei gorjene:

Cardoso îşi asumă criticile aduse de tehnician şi îşi recunoaşte greşelile, dar replică atunci când este acuzat că se gândeşte la echipele despre care s-a tot vorbit că l-ar fi dorit în această iarnă:

Fundaşul brazilian este la Pandurii din ianuarie 2008, a venit de la Estrela Amadora, şi a jucat pentru echipa gorjeană în 49 de meciuri în Liga I reuşind să înscrie un gol în poarta celor de la Dinamo, în turul acestui campionat, dar şi un autogol, în sezonul trecut, în meciul cu FC Timişoara.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.