RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso respinge acuzaţiile unei vieţi extrasportive neadecvate

/ 24 februarie 2010

Cardoso se apără pentru acuzaţiile apărute în comentariile postate pe site-ul www.sportingorj.ro şi spune că mulţi suporteri fac confuzii.

Fundaşul stânga brazilian spune că în timpul săptămânii mai face câte o ieşire, însă doar în funcţie de programul de a doua zi: “Dacă am o zi liberă pot să mă şi plimb. Dacă avem meci şi e sâmbătă, de regulă după meci stau acasă şi mă odihnesc” a explicat Cardoso menţionând că nu a plecat din cantonament, iar dacă cineva spune asta, să şi probeze cele spuse.

Brazilianul a explicat că este foarte posibil ca la mijloc să fie o confuzie: „Nu cred că a văzut cineva pe cineva din lot sâmbătă noaptea. Noi suntem echipă de 28 de jucători în lot. În cantonament sunt doar o parte din jucătorii din lot, cei 11 care încep meciul şi rezervele, dar mai sunt şi alţii, care sunt liberi. Lumea nu-i cunoaşte bine pe toţi jucătorii şi uneori suntem confundaţi. De exemplu, am fost cu Tiago pe stradă şi a fost strigat de cineva adresându-i-se cu Vasilache”, a declarat Cardoso.

După înfrângerea Pandurilor în meciul disputat pe teren prorpiu cu Astra Ploieşti, au apărut mai multe comentarii care îi acuzau pe Cardoso şi Kamara că ar fi petrecut într-un club din Târgu Jiu până spre dimineaţă, iar Raskovic, Tremonti şi Mingote ar fi făcut acelaşi lucru însă într-un club din Peştişani, o parte dintre aceşti jucători fiind în acea perioadă în cantonament pentru primul joc al returului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.