RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, printre favoriţii lui Gigi Becali

/ 28 aprilie 2010

Nemulţumit de felul în care Steaua s-a comportat în acest sezon, Gigi Becali promite o adevărată revoluţie în campionatul viitor, campionat în care spune că va aduce mai mulţi jucători care au ieşit în evidenţă în meciurile din Liga I.

Printre jucătorii nominalizaţi de Gigi Becali ca având şanse reale de a juca din sezonul viitor în tricoul roş-albastru al Stelei se află şi fundaşul stânga al Pandurilor, Carlos Cardoso. Brazilianul este pe locul doi în topul celor mai folosiţi jucători la Pandurii în acest sezon, după Chibulcutean. Cardoso a jucat în 24 din cele 29 de partide disputate până acum totalizând 2.239 de minute în teren, timp în care a strâns şapte cartonaşe galbene, dar şi un gol, cel marcat în poarta dinamoviştilor în turul campionatului.

Alături de Cardoso, pe lista lui Becali se află patru jucători ai Unirii Urziceni, Galamaz, Apostol, Bilaşco şi Ricardo Gomez, unul de la Gloria Bistriţa, Hora, şi unul de la Gaz Metan Mediaş, pe Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.