RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chibulcutean ar putea debuta în actualul sezon în Ghencea

/ 20 octombrie 2010

Problemele medicale ale stoperilor folosiţi de Grigoraş în partida cu Sportul Studenţesc i-ar putea deschide calea lui Chibulcutean către primul unsprezece al Pandurilor.

Uitat de Ionuţ Badea pe banca de rezerve sau, cel mai adesea chiar în afara lotului, Alin Chibulcutean ar putea avea şans unui debut în actualul sezon chiar în jocul cu Steaua, asta deşi Girgoraş spune că lipsa jocurilor oficiale se vede încă în jocul fostului căpitan. „Sunt mulţi jucători care nu au făcut pregătirea de vară. Chibulcutean, de exemplu are un singur meci oficial, în Cupă şi va trebui să-l folosesc cu Steaua. Va trebui să jucăm cu ce avem la dispoziţie. E şansa celor care intră. Pot să demonstreze anumite calităţi, să joace cu curaj. Dacă nu ai curaj fotbalul nu te răsplăteşte”, a declarat Grigoraş despre problemele de lot ale Pandurilor şi de oportunitatea ivită pentru Chibulcutean după accidentările suferite de Maksumic şi Chiricheş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.