RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Campanie de achiziții fără bani

/ 27 ianuarie 2016
Campania de achiziții a Pandurilor este lăudată de președintele grupării gorjene, care spune că investițiile în jucători au fost minime deși la echipă au ajuns jucători de certă valoare.

IMG_3997      „Ne preocupăm să luăm jucători, vreau să luăm gratis un golgheter în România. Săpunaru a venit gratis, Hora a venit gratis şi a ajuns la o cotă de un milion de euro, Ropotan la fel. L-am convins şi pe Antal care avea un salariu foarte mare în Israel, l-am convins să vină împrumut până în vară şi să-i prelungim contractul dacă ne vom califica în cupele europene. Suntem aproape de semnătură, nu îmi place să mă laud înainte de a semna, însă suntem foarte aproape de a semna cu Antal. I-am luat bilet de avion să vină în Spania cât mai repede. El va intra în competiţie cu ceilalţi atacanţi. El poate juca pe mai multe posturi, e un câştig pentru echipă mai ales că a venit gratis”, a declarat Narcis Răducan vorbind despre campania de achiziții din această iarnă a Pandurilor. Acesta spune că Antal trebuie să ajungă astăzi în cantonamentul Pandurilor de la Chiclana de la Frontera și că noua achiziție a gorjenilor ar trebui să debuteze pentru noua sa echipă în amicalul cu Dinamo Moscova: „Joi după-amiaza trebuie să ajungă, am ţinut să vină cât mai repede pentru că sâmbătă avem ultimul amical şi ar fi extraordinar dacă ar juca pentru a lua un prim contact cu echipa noastră. Este al patrulea căpitan. S-a creat trendul acesta. Nu am luat orice jucător. Am adus jucători cu reale calităţi de lideri, Acsinte, Răuţă, Ropotan, dar şi Antal la Vaslui era căpitan”.

Președintele gorjenilor spune că la Pandurii ar mai putea ajunge unul sau doi jucători, ceea ce ar face ca echipa să arate mult mai bine decât la startul campionatului: „Avem discuţii cu 1-2 jucători, dar nu am acordul verbal, aşa că nu mă aventurez. Suntem mai bine decât în vară, acum privim cu mare încredere”, a mai spus Narcis Răducan.

Referindu-se și la recentul comunicat de presă al USMO, care anunța un deficit de 2 milioane de euro în bugetul echipei, Narcis Răducan a ținut să precizeze că el a încercat să se descurce cu bani puțini și speră că va reuși să obțină performanțăm, dar are nevoie de liniște în acționariatul echipei pentru acest lucru: „Cu bani puţini s-a făcut treabă. Chiar dacă nu am avut un buget de 11 milioane, cât am văzut în acte că a fost înaintea mea, iată că am putut face treabă bună şi cu bani mai puţini. Nu acuz pe nimeni, eu l-am felicitat pe domnul Condescu pentru rezultatele sportive, pentru alte probleme cu legea nu e treaba mea. Diferenţa este că e mai uşor să faci performanţă cu 12 milioane euro decât cu 4 milioane de euro cât este acum. Ideea este să nu ne certăm, trebuie să facem totul ca echipa să ajungă cât mai sus. Nu e loc de scandaluri ieftine”, a declarat președintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.