RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia nu are bani de noi achiziţii la baschet

/ 4 ianuarie 2011

Echipa de baschet a clubului Energia Rovinari a revenit deja la antrenamente după scurta vacanţă avută, antrenorul Slobodan Nikolic sunând adunarea pentru vechiul lot, în această pauză de iarnă nefiind adus niciun jucător nou.

„Cred că am fi avut mare nevoie de un shooter, dar am fost informat că nu sunt bani pentru transfer. Asta este, ne vom continua misiunea cu jucătorii pe care îi avem. Mi l-aş fi dorit pe Robert Giles, un shooter foarte bun, dar dacă nu sunt bani…”, a declarat Slobodan Nikolic la revenirea sa la Târgu Jiu.

Vezi aici de ce este în stare Rob Giles, jucătorul american dorit de Nikolic, dar care nu va ajunge la Energia din cauza crizei financiare care a atins şi gruparea gorjeană:

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gicanu spune:

    In pofida crizei cred ca sunt si oameni inca potenti financiar, pasionati de baschet.La fel ca si in anii trecuti ei pot sustine financiar aducerea unui jucator, pentru ca, prin plecarea lui Capusan, la echipa a ramas un gol destul de mare.
    Fara aducerea unui jucator cel putin la fel de bun ca Andrei(de preferat roman ca nu prea avem buni),e posibil sa ne batem ptr.locurile 12-16.

  • alecu spune:

    sunt oameni care iubesc baschetul , care ar putea sa ajute dar trebuie cautati,banii nu vin de dragul unui incompetent care se ocupa de destinele acestei echipei
    iata ca inca odata specialistul gorjului in baschet dovedeste celor care il laudau ce valoare are
    sa cheltuiesti bani este usor , sa ii faci nu este suficient sa fi carat mingile sau sa fi facut pe arbitru
    pacat!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.