RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a învins OKK Beograd şi în al doilea meci

/ 19 septembrie 2010

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari au înregistrat al doilea succes în faţa sârbilor de la OKK Beograd, întâlnirea de sâmbătă terminându-se cu scorul de 83-76 (24-26, 22-21, 17-14, 20-15).

În faţa unei săli mai goală ca altădată, elevii lui Slobodan Nikolic s-au întrebuinţat serios pentru a obţine victoria, belgrădenii fiind un adversar incomod în ciuda tinereţii lotului, sârbii având o medie de vârstă a lotului de sub 23 de ani. Meciul a fost unul decisiv pentru unul dintre jucătorii străini din lotul gorjenilor, Slobodan Nikolic urmând a renunţa în aceste zile la unul dintre cei doi sârbi pe care i-a adus pentru poziţia 5, Olujic sau Kalanj.

Slobodan Nikolic nu i-a folosit nici la acest meci pe Mocanu, uşor accidentat, pe bancă rămânând fără a juca şi Păun, Bratoloveanu şi Constantin. Troupe a fost cel mai bun marcator al Energiei cu 19 puncte, el fiind urmat de Stefan Nikolic cu 15 puncte, Căpuşan cu 13 reuşite şi Olujic cu 11. Silviu Lupusavei a adunat şi el 8 puncte, Rafal Bigus a marcat 9 puncte, Gliga şi Darby câte 3, iar Kalanj şi-a trecut în cont două puncte.

Energia Rovinari va debuta în noul sezon cu un meci în deplasare în Cupa României. Slobodan Nikolic va avea parte de un debut de foc în meciurile oficiale din România, Energia urmând a da piept cu campionii de la Asesoft Ploieşti, partida de la Ploieşti fiind transmisă în direct de TVR 3 cu începere de la ora 18:00. Partida retur va avea loc pe 26 septembrie, la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.