RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, bătută măr de CSM Bucureşti

/ 31 august 2010

Baschetabaliştii antrenaţi de sârbul Slobodan Nikolic au intrat în focul pregătirilor pentru sezonul care va debuta pe 2 octombrie. Plecaţi pentru un turneu la Bucureşti, elevii lui Nikolic s-au întors însă dezamăgiţi din Capitală.

Primul turneu la care Energia Rovinari a participat înaintea debutului oficial al noului sezon a fost un eşec, atât din punct de vedere al participării echipelor anunţate iniţial cât şi din punct de vedere al rezultatelor. Formaţia antrenată de sârbul Slobodan Nikolic avea programate iniţial trei meciuri dar nu a disputat decât unul din cauza neprezentării a două dintre echipele care au confirmat iniţial prezenţa, Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi. Astfel, Energia a jucat doar cu CSM Bucureşti. Troupe, Darby şi noii lor colegi sârbi au pierdut însă fără drept de apel în faţa bucureştenilor, CSM impunându-se în final cu 83 la 62. Pentru noul sezon, Energia are ca obiectiv clasarea între locurile 7 şi 9.

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • fost si viitor fan (nu prezent) spune:

    Vlaicu , „arabetele” gelat si superiorii lor portocalii au terminat ce incepuse atat de frumos in urma cu putini ani.NU DISTRUGETI ECHIPA DE BASCHET ,SUFICIENT CU MANARIILE DE LA ECHIPA DE FOTBAL !!!!!!!!!!!!!!!

  • pacat spune:

    si urmatoarele doua meciuri au fost castigate de energia

  • adi spune:

    observ o oarecare gandire negativista in editarea articolului. cei care stiu ceva depre baschet stiu ca o diferenta de 20 puncte nu inseamna un esec. si nici pe fani care nu inteleg cva acum au venit niste oameni la conducere care au jucat baschet indiferent la ce nivel. merita o sansa. cat despre ce a fost nu a fost mare branza. cu un buget foarte mare au pierdut cu ultima clasa. 3 jucatori de la noi castigau sezonul trecut cat tot lotul de la alte echipe

  • alecu spune:

    o infringere este un esec, indiferent ce ar spune cei care stiu ceva despre baschet

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.