RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliştii de la Energia joacă astăzi în deplasare cu CSM Bucureşti

/ 18 noiembrie 2009

GRIFFIN_1811După ce au luat o gură de oxigen învingând în faţa propriilor suporteri pe CSU Cuadripol Braşov, baschetbaliştii Energiei joacă astăzi, în cadrul etapei a X-a a Diviziei A de baschet masculin, în deplasare, cu CSM Bucureşti.

Energia nu a adus decât o singură victorie din deplasările acestui sezon, aceasta fiind reuşită chiar acolo de unde puţini se aşteptau, la Sibiu, însă au pierdut partide în care, cel puţin teoretic, ar fi fost îndreptăţiţi să spere la victorie.

Dacă până acum parcursul echipei pe teren propriu a fost unul care le-a adus doar victorii, pentru finalul turului antrenorul Theo Evans trebuie să se concentreze mai mult pe meciurile susţinute în deplasare, asta pentru că la Târgu Jiu vor veni primele trei clasate: Gaz Metan Mediaş, U Mobitelco Cluj şi Asesoft Ploieşti, partide în care cu greu se poate obţine victoria în actualele condiţii de lot şi valoare a jucătorilor. În aceste condiţii, meciurile din deplasare vor deveni ţinta principală pentru ca la finalul turului Energia să se menţină într-o poziţie care să-I permită continuarea luptei pentru un loc în play-off, iar primul dintre acestea este cel de la Bucureşti, cu CSM, Evans declarând că are speranţe de victorie şi în celelalte meciuri de afară, cele cu CS Otopeni şi CSM Oradea.

Partida dintre CSM Bucureşti şi Energia Rovinari se va disputa astăzi, cu începere de la ora 18:00 în Sala Constructorul din Bucureşti, va fi arbitrată de trioul Stelian Bănică, Laurenţiu Grigoraş şi Sefer Bedir şi va fi transmisă în direct de TVR 3.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.