RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari joacă astăzi cu CSM Bucureşti

/ 2 martie 2010

Baschetbaliştii de la Energia revin la Târgu Jiu pentru primul meci după ruşinosul eşec de la Braşov, trupa lui Theo Evans urmând a da piept pe parchetul Polivalentei cu CSM Bucureşti.

Sintagma „niciun meci nu este uşor” pare a avea acum, după înfrângerea de la Braşov, o mai puternică acoperire, iar Theo Evans spune că se teme de adversarul de astăzi: „CSM Bucureşti au o echipă destul de puternică, au adus doi americani în acest retur, iar împotriva celor de la Sibiu au pierdut la un singur punct. Avem şanse să câştigăm acest meci, dar va fi unul destul de strâns”, a declarat tehnicianul american.

Partida cu CSM Bucureşti va constitui ocazia unei reîntâlniri neaşteptat de rapidă între Evans şi Ostojic, acum antrenor la CSM Bucureşti după ce în a doua prima etapă a returului cei doi s-au duelat cu sârbul în poziţia de antrenor al celor de la BC Argeş Piteşti. Mladen Ostojic a părăsit gruparea piteşteană după ce nu şi-a primit mai multe salarii, iar ineditul situaţiei este dat şi de faptul că tehnicianul sârb a fost una dintre variantele de înlocuire a lui Theo Evans în vara trecută, atunci când Victor Ponta era încă preşedinte la gruparea gorjeană.

Partida, care va începe la ora 18:00, se va disputa la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, va fi transmisă în direct de TVR 3 şi va fi arbitrată de Doru Vinaşi, Fabiana Martinescu Niţu şi Liviu Ioniţă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • Florin spune:

    bafta!!!!

  • eduard spune:

    Sper ca baietii sa se moblizeze azi si sa faca un meci frumos…Cat despre theofil ,omul ce a adus baschetu la tg jiu( sunt penibili cei ce scriu asa ceva…cand in momentele astea unul din oamenii ce au pus bazele acestuui sport si au faurit caractere si jucatori de valoare gen fometescu, este chinuit de o boala grava si nu este ajutat)vreau sa lasati la intrare cate un leu fiecare sa facem un poster cu EVANS sa il punem pe dealul targului sa se vada din avion…sa scoatem niste breloace pixuri cu el ,sa daramam statuia lu tudor vladimiresc sa ii facem lui una…

  • suporter energia spune:

    meciul e de la orele 18, nu 19, domnule Cristi faceti rectificarea necesara.

  • Florin spune:

    meciul e de la orele 18 in direct la TVR3

  • qttip spune:

    in loc sa ne bucuram ca prin promovarea echipei in div A practic a luat viata un nou fenomen in tg-jiu…si fara jucatorii respectivi..credeti ma ca nu mai era asa „indragit” baschetul…voi criticati aiurea…sincer cred ca ar putea fi criticat abia in cazul unui sezon dezastruos inceput si terminat cu o echipa precum actuala….noi practic asteptam minuni in retur…asa ca lasati criticile si ramaneti aproape langa echipa..caci pana la urma o desfasuurare de forte precum se intampla la meciurile de baschet..rar mai vezi in Tg-jiu…cum ar arata echipa in caz ca ar juca dragii nostrii jucatori Ilie…Alionescu..Stroescu…Amarghioalei :-?? credeti ca am marca mai mult de 20 de puncte pe meci..? eu unul nu cred

  • eduard spune:

    Pt qttip: unde ai vazut ca sunt criticati jucxatorii americani?…cu siguranta au pus suflet si sunt ca si ai nostrii acel nucleu de americani ce au adus baschetul placut ochiului..la tg jiu..cu antrenoerul au fost unele nemultumiri…una privindu i si pe jucatorii care ti se par tie atat de slabi stroescu si restul.Daca nu esti folosit si nu ti se da incredere nu ai cum sa practici nici un sport de performanta…aici tre sa intervina mana si caracterul antrenorului..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.