RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii câştigă bani din retrogradarea Timişoarei

/ 28 iunie 2011

Noua împărţire a banilor din drepturile TV le va aduce Pandurilor un plus de 159.000 de euro, aceasta fiind diferenţa de bani ce va fi încasată de echipa de pe locul 12 faţă de cea de pe locu 13, iar odată cu retrogradarea celor de la FC Timişoara, Pandurii a mai urcat un loc în clasmaentul neoficial al drepturilor TV.

Pentru sezonul 2011-2012, Pandurii vor avea de primit 1,1 milioane de euro, în vreme ce Sportul Studenţesc, pusă de LPF cu o treaptă mai jos decât Pandurii, va încasa doar 941.000 de euro.

Reuşita lui Dumitru Dragomir, aceea de a vinde la un preţ bun şi celelalte şase pachete rămase nevândute după prima licitaţie, a făcut ca multe cluburi din Liga I să exulte de fericire, sumele ce le-ar fi încasat acestea dacă LPF ar fi vândut doar trei meciuri pe etapă fiind mult mai mică, Pandurii urmând a încasa în acel caz doar circa 450.000 de euro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.