RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îi suflă locul Timişoarei în cantonamentul austriac

/ 1 iunie 2011

Pandurii profită de problemele avute de FC Timişoara şi se va caza în locul acesteia în Austria, la Saalfelden, acolo unde va beneficia şi de programul de jocuri de verificare pregătit de impresari pentru vicecampioana României.

„Impresarul care se ocupă de cantonamentul nostru în Austria ne-a sunat şi ne-a propus ca, în aceleaşi condiţii financiare, să luăm locul celor de la Poli Timişoara. E o ofertă bună, aşa că vom schimba locaţia de cantonament. Ne vom caza la Hotel Saliterhof şi vom juca amicalele pe care trebuia să le joace Timişoara, aşa că avem un program de meciuri foarte bun”, a declarat la Radio Infinit managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu.

Datele stabilite pentru jocurile de verificare sunt 6, 8, 10, 12 şi 16 iulie, adverarii promişi fiind naţionala Uzbekistanului, Al Ahly din Qatar, Khazar Lankaran, Ceske Budejovice din Cehia, CSKA Sofia şi o echipă de primă ligă din Turcia.

Managerul general al Pandurilor a mai confirmat şi faptul că s-a semnat şi contractul cu Digi Sport privitor la transmiterea a cel puţin trei meciuri amicale ale gorjenilor din cantonamentul austriac: „Televiziunea şi-a rezervat dreptul de a le alege, însă sunt sigur că suporterii noştri vor vedea mai multe jocuri ale noastre. Le fel s-a întâmplat şi în Antalya când am bătut palma pentru trei meciuri şi până la urmă s-au transmis patru meciuri”, a mai declarat Viorel Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.