RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au pus preţuri pe jucătorii cedaţi Stelei

/ 20 iulie 2010

Cum la pandurii nu a mai ajuns niciun jucător din curtea Stelei în schimbul cedării trioului Stanca-Martinovic-Păcurar, conducerea Pandurilor a pare decisă să meargă doar pe varianta banilor.

Suma totală revendicată de Pandurii în contul trecerii celor trei jucători în Ghencea este de 600.000 de euro. Pentru împrumutul lui Stanca, jucător ce poate prinde echipa naţională, Pandurii cer 150.000 de euro, în vreme ce transferul lui Martinovic ar urma să aducă în contul echipei gorjene 200.000 de euro. Cel mai bine cotat dintre cei trei panduri este Alex Păcurar, jucător în schimbul căruia gorjenii cer 250.000 de euro. Iniţial preţurile pentru cei trei au fost mai mari, însă criza financiară şi faptul că foarte puţine echipe mai transferă jucători care nu sunt liberi de contract au dus la preţurile acestea.

În condiţiile în care Pandurii au băgat serios mâna în buzunar pentru a face posibilă prezenţa echipei în Liga I şi în acest sezon, suma, deşi nu foarte mare, nu este una pe care să nu o iei în seamă mai ales atunci când bugetul echipei nu se poate baza nici pe banii din drepturile TV, bani ce au intrat sau vor intra în conturile lui Benone Lazăr ca urmare a înţelegerii avute în momentul retragerii Internaţionalului din Liga I.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.