RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, plimbaţi între LPF şi FRF în cazul “Iordache”

/ 15 iunie 2010

Cazul “Ilie Iordache” a fost închis de o sentinţă civilă favorabilă Pandurilor, însă clubul târgujian nu reuşeşte să pună în executare această sentinţă ce i-ar aduce în visterie o jumătate de milion de euro.

Pandurii a făcut dovada că Ilie Iordache nu avea motive pentru a fi declarat jucător liber de contract şi, în consecinţă, Dinamo nu poate activa clauza prevăzută în contract prin care târgujienii datorează un milion de euro dacă jucătorul pleacă liber de contract, procesul civil deschis fiind câştigat de gorjeni. Chiar dacă lucrurile par a fi în regulă, problema este departe de a se fi încheiat, asta deoarece înainte de a se da o decizie definitivă şi irevocabilă, Liga Profesionistă de Fotbal a reţinut de la Pandurii 500.000 de euro din drepturile TV şi le-a virat către Dinamo ca plată parţială în cazul “Ilie Iordache”. Acum Pandurii încearcă să pună în executare decizia favorabilă obţinută şi să-şi recupereze banii, însă principalele foruri ce conduc fotbalul românesc fug de responsabilitate: “Noi am câştigat, dar ei nu vor să pună în executare sentinţa. Liga nu vrea să ia la cunoştinţă şi pasează responsabilitatea la FRF, iar FRF zice să hotărască Liga”, a declarat preşedintele Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.