RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Martinovic, cotat la 450.000 euro de Pandurii

/ 15 iunie 2010

Fundaşul sârb al Novak Martinovic va fi lăsat să plece de la Pandurii dacă o echipă va oferi gorjenilor o sumă de transfer de 450.000 de euro.

Preşedintele Marin Condescu şi impresarul lui Martinovic, Zvonko Milojkovic, au discutat astăzi despre situaţia lui Martinovic dar şi a celorlalţi jucători aflaţi sub contract cu impresarul sârb. Zvonko Milojkovic şi-ar fi dorit ca jucătorul să poată pleca liber după ce echipa a retrogradat: „Basara rămâne la Pandurii, Vranjes merge împrumut şi Martinovic se lasă de fotbal dacă nu este lăsat să plece”. Condescu este de acord cu plecarea jucătorilor, însă a fixat pentru fiecare dintre ei o sumă de transfer: “Îi dăm pe toţi care sunt sub contract cu Zvonko Milojkovic. Am discutat deja cu el şi l-am trimis să ia hârtie că toţi jucătorii săi pe care îi are la Târgu Jiu sunt transferabili. Dacă am fost pritenoşi cu el asta nu înseamnă că ne poate face şi politica de transferuri. Preţul de transfer al lui Martinovic este de 450.000 euro, Vranjes poate pleca pentru 300.000 euro, iar Basara costă 10.000 euro”, a răspuns preşedintele gorjenilor.

Martinovic a avut un debut foarte bun la Pandurii în partea a doua a sezonului 2008-2009 când evoluţiile sale l-au făcut să intre în vederile mai multor cluburi puternice din România, însă în sezonul recent încheiat a avut evoluţii mai puţin sigure, iar retrogradarea echipei gorjene a dus şi la scăderea cotei jucătorului care în iarnă era cotat la aproape un milion de euro. Ceilalţi doi jucători ai lui Zvonko Milojkovic din lotul Pandurilor, Vranjes şi Basara, nu au confirmat la Pandurii, ultimul fiind adesea uitat ăn afara lotului chiar şi la echipa a doua a clubului, echipă care a evoluat în liga a III-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.