RSS post comments feeds rss email feeds twitter

FRF a consfinţit retrogradarea Pandurilor licenţiind toate echipele rămase în Liga I

/ 31 mai 2010

Comisia de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a anunţat astăzi că doar Unirea Alba Iulia nu a putut susţine cu succes dosarul de licenţiere pentru Liga I în sezonul 2010-2011, însă cum ardelenii şi pe plan sportiv au spus pas primei divizii, ultima speranţă a Pandurilor de a rămâne pe prima scenă a fostbalului românesc a fost răpusă.

Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor, a declarat că decizia luată de Comisia de Licenţiere face ca la clubul gorjean să demareze deja pregătirile pentru reconstruirea din temelii a echipei care în sezonul 2010-2011 va avea ca obiectiv promovarea în prima ligă: “Asta este, nu mai are rost acum să stăm şi să ne plângem de milă. Trebuie să învăţăm din ce s-a întâmplat, să acceptăm această retrogradare şi să ne apucăm cât mai repede de treabă pentru a face o echipă cu care să luăm campionatul pe cont propriu în liga a II-a pentru a repromova din primul an. Trebuie să fim conştienţi că la Liga a II-a nu ne va mai ierta nimeni dacă vom face, să zicem, egal cu Şimleul Silvaniei sau cu Minerul Lupeni în prima etapă”,  a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro .

Întâmplător sau nu, Ionuţ Popa nu s-a mai prezentat la antrenamentul de astăzi al echipei UTA, acesta anunţându-şi intenţia de a părăsi clubul arădean care nu va avea obiective de performanţă în viitorul apropiat. Ionuţ Popa se află în pole-position pentru postul de antrenor la Pandurii, gorjenii mizând şi pe experienţa pe care acesta o are între echipele din zona de vest a ţării, acolo unde, cel mai probabil, va fi plasată şi echipa gorjeană în sezonul viitor. Pentru început, Pandurii vor avea de rezolvat problema rezilierii contractelor vechiului corp de antrenori, cel condus de Sorin Cârţu, toţi aceştia aflându-se în stare de suspendare dictată de club după meciul pierdut în Giuleşti în faţa Rapidului, abia după aceea putându-se înregistra contractul noului antrenor, însă este foarte posibil ca ambele probleme să-şi găsească rezolvarea încă din această săptămână, preşedintele Marin Condescu declarând la începutul săptămânii trecute că noul tehnician va fi anunţat în maxim trei zile de la stabilirea ligii în care Pandurii vor evolua.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.