RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mită electorală la FRF?

/ 25 ianuarie 2010

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, afirmă că Mircea Sandu nu spune adevărul când afirmă că nu şi-a făcut campanie pentru alegerile FRF.

Condescu aduce în sprijinul celor afirmate faptul că în contirile echipelor mici şi ale  Asociaţiilor Judeţene de Fotbal au intrat în ultima vreme sume importante de bani, momentul în care aceşti bani au fost oferiţi fiind unul suspect având în vedere că viramentele au fost făcute în preajma alegerilor pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal: “Niciodată echipele din Liga a III-a şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal nu au primit mai mulţi bani decât au primit în ultima săptămână. Degeaba spune Mircea Sandu că nu avea nevoie de campanie electorală. Echipele au primit în conturi săptămâna trecută câte 50 sau iar asociaţii judeţene câte 150 de milioane de lei vechi. Ştiu asta de la echipele noastre din liga a III-a. Nu au primit niciodată nimic până acum, aşa că nu poate spune Mircea Sandu că nu şi-a făcut campanie electorală. Eu cred că a făcut campanie electorală şi a tratat alegerile la fel de serios ca şi când l-ar fi avut contracandidat pe Gică Popescu”, a declarat preşedintele Pandurilor. Acesta a respins ideea lansată de Mircea Sandu cum că s-au făcut presiuni politice pentru schimbarea sa din funcţie, dar a admis că din cele 67 de voturi pe care Iacov le-a primit, cel puţin 17 vin din sfera echipelor pe care sindicatele miniere le controlează.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.