RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantin Iacov: „Să-i răsturnăm pe cei care au luat Federaţia Română de Fotbal pe persoană fizică!” – AUDIO

/ 18 ianuarie 2010

Constantin Iacov, singurul contracandidat al lui Mircea Sandu la postul de preşedinte al FRF a vizitat Gorjul pentru a se întâlni cu o serie de oameni de fotbal, reprezentanţi cu drept de vot la Adunarea Generală a FRF ce va avea loc pe 25 ianuarie.

Iacov spune că a făcut o campanie din poartă-n poartă, încercând să ia legătura cu fiecare membru cu drept de vot pentru a-şi face cunoscut proiectul în baza căruia vrea să conducă fotbalul românesc în cazul în care va câştiga alegerile. Fostul preşedinte al Progresului spune că optimismul său este dat de faptul că în campanie a dat peste oameni dornici de a schimba ceva în fotbalul românesc şi spune că va face tot posibilul pentru a ajuta în special fotbalul juvenil:

Vox Iacov – acuze federaţie

Constantin Iacov este sigur de victoria sa în lupta cu Mircea Sandu pe care este sigur că-l va trimite în opoziţie pe 26 ianuarie:

Vox Iacov – şanse alegeri

Dincolo de optimismul afişat, Constantin Iacov a precizat că nu va renunţa la luptă nici în cazul în care va pierde alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.