RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Iacov îşi face campanie şi la Târgu Jiu

/ 18 ianuarie 2010

Constantin Iacov va ajunge astăzi în Târgu Jiu în dorinţa de a convinge cât mai mulţi dintre votanţii de săptămâna viitoare, când vor avea loc alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, de faptul că reprezintă o soluţie viabilă pentru redresarea fotbalului românesc.

            Marius Vlaicu, un apropiat al contracandidatului lui Mircea Sandu la postul de preşedinte al FRF, a declarat pentru www.sportingorj.ro că se va încerca şi o întâlnire între Constantin Iacov şi Marin Condescu, preşedintele Pandurilor: „Sunt prieten cu el şi mi-a spus că atunci când va ajunge la Târgu Jiu, Iacov îl va suna şi pe preşedintele Pandurilor, dar nu ştie dacă se va putea ajunge la o întâlnire între cei doi. Ei au mai avut şi discuţii telefonice. Vizita lui Iacov la Târgu Jiu este legată şi de discuţiile pe care acesta vrea să le aibă cu reprezentanţii celorlalte echipe din Gorj, cu reprezentanţii LPS Târgu Jiu sau ai AJF Gorj. Nu va fi o adunare, ci discuţii individuale cu fiecare dintre aceştia pentru a le prezenta proiectul managerial pe care doreşte să-l implementeze la Federaţia Română de Fotbal în cazul în care va câştiga alegerile de săptămâna viitoare”.

            Constantin Iacov a rămas singurul contracandidat al lui Mircea Sandu pentru şefia FRF la alegerile de pe 25 ianuarie după ce Gică Popescu a anunţat la începutul acestui an că nu intenţionează să candideze motivând că timpul alocat campaniei electorale este mult prea scurt pentru a putea să-şi expună planurile tuturor votanţilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.