RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig, mulțumit de campania de achiziții

/ 20 iulie 2014
Chiar dacă pe ultima sută de metri Pandurii a renunțat deja la împrumutul lui Siviu Pană care fusese adus chiar în această vară de la Concordia, și este aproape de a-l ceda sub formă de împrumut pe Ciucur la CSMS Iași, Grigoraș este mulțumit de lotul cu care va ataca noul sezon.

antrenam7         Tehnicianul pandurilor mărturisește că în campania de achiziții din această vară echipa și-a atins țintele, unele fixate realist, în funcție de bugetul disponibil pentru acest sezon: „Erau multe semne de întrebare legate de lot la început, și eu eram pe undeva îngrijorat, dar nu am intrat în panică. Până la urmă s-au făcut toate eforturile și s-a cam rezolvat problema campaniei de achiziții la nivelul la care ne permitem. Mai aveam un jucător, pe James Rodriguez, dar am înțeles că-l vrea Real Madrid cu 90 de milioane. Noi aveam vreo 70, dar nu putem lupta cu un așa colos, așa că am renunțat. Revenind, în limita pretențiilor și posibilităților, eu zic că s-au făcut eforturi suficient de mari pentru a crea o echipă competitivă, puternică după părerea mea”, a declarat Grigoraș. Acesta spune că acum mai are doar de rezolvat problema omogenizării și a aducerii tuturor jucătorilor la un nivel comparabil din punctul de vedere al pregătirii, unii dintre nou veniți fie sosind mai târziu, fie venind după o perioadă în care au evoluat mai puțin: „Singura problemă, una mică, e aceea că nu toți au continuitate. Nu este o scuză. Eu am mare încredere că sunt jucători care ne vor ajuta, iar echipa va avea un cuvânt greu de spus în campionat, așa cum are de vreo 3-4 ani”, a mai declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.