RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş este mulţumit: „Suntem într-un grafic, chiar undeva peste ceea ce ne aşteptam”

/ 23 noiembrie 2010

Chiar dacă apreciază că bilanţurile trebuie făcute abia la final de campionat, antrenorul Petre Grigoraş a făcut o scurtă recenzie a meciurilor şi punctelor obţinute de Pandurii din momentul în care a preluat conducerea băncii tehnice şi se declară mulţumit de realizările echipei.

„După 10 etape aveam 6 puncte, iar după 16 etape avem 17 puncte. Momentan putem spune că suntem la +2 în clasamentul adevărului de la venirea mea şi un golaveraj pozitiv, 9-6. Am reuşit să înscriem şi mai multe goluri, dar asta nu înseamnă că este şi suficient. Suntem într-un grafic, chiar undeva peste ceea ce ne aşteptam. În primele şase etape s-au luat şase puncte, iar apoi în celelalte 6 am luat 11. Este un pas mult mai important. Am reuşit să depăşim şi acea linie care îmi stătea pe centrul ochilor. Asta măcar pentru o etapă”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Grigoraş a mai declarat că nu-şi face planuri în legătură cu punctele puse în joc în partidele care urmează, ci preferă să vorbească doar despre cele pe care va reuşi să le adune cu echipa sa: “Punctele nu sunt nicăieri puse într-o sacoşă, mergem la piaţă să cumpărăm 20 de puncte. Eu vreau 26 de puncte la finalul anului, dar sunt conştient că este aproape imposibil. Orice punct câştigat este bun. Cu seriozitate, cu muncă şi determinare totală sperăm ca din fiecare partidă să scoatem cât mai multe puncte. La sfârşitul turului o să spun dacă mă declar mulţumit sau nemulţumit, nu-mi fac planuri ca ţiganul”, a mai spus tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.