RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Planul lui Grigoraş: 100% pe teren propriu

/ 15 octombrie 2010

Situaţia Pandurilor înaintea primului meci cu Grigoraş pe bancă este una destul de dificilă şi pentru a nu o face şi mai dificilă de acum înainte, noul tehnician şi-a propus ca până la pauza competiţională să nu piardă niciun punct pe teren propriu.

“De obicei nu fac planuri. Gândindu-te la cele nouă etape care mai sunt de jucat, şapte din tur plus alte două din retur, sunt patru jocuri acasă şi cinci în deplasare. Aş fi mulţumit dacă am câştiga tot acasă şi am lua 1-2 puncte de afară, dar şi dacă reuşim să ne păstrăm acest urât -9 la adevăr, poate după 19 etape nu ar fi aşa de rău. E minimul pe care ni-l propunem”, a declarat Petre Grigoraş despre planul pe care l-a făcut pentru cele nouă etape pe care Pandurii le vor mai juca în acest an. Meciurile pe care Grigoraş vrea să le câştige cu orice preţ sunt cele cu Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Oţelul Galaţi, meciuri care se vor disputa pe “Municipal”-ul târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.