RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egalul Minerului Motru pe teren propriu cu Albota a dus la demiterea lui Andriucă

/ 21 martie 2010

Minerul Motru n-a reuşit decât un rezultat de egalitate pe propriul teren în faţa celor de la CS Albota, scor 1-1, rezultat în urma căruia conducerea clubului motrean a luat decizia de a-l demite pe antrenorul Constantin Andriucă.

„Este o decizie pe care conducerea a luat-o şi pe care doar mi-a comunicat-o, fără a avea deocamdată un act oficial care să ateste acest lucru. Până voi primi un act prin care să fiu înştiinţat că nu mai sunt antrenor la Minerul Motru şi cauzele care au dus la desfacerea contractului meu, înregistrat la ITM şi la FRF, eu am să mă prezint la antrenamentele echipei pentru că în acte sunt încă antrenor acolo”, a declarat Andriucă pentru www.sportingorj.ro .

Partida dintre Minerul Motru şi CS Albota a debutat cu un gol marcat de oaspeţi prin Gălan în minutul 12, pentru gorjeni reuşind egalarea Ceauşu, cu patru minute înaintea pauzei. Repriza a doua a fost una dominată de gazde, careu au ratat ocazii monumentale, Moraru trimiţând pe lângă poartă din situaţie unu la unu cu portarul advers în minutul 72, în vreme ce şutul lui Butoiu din minutul 77 a fost respins cu greu de portarul oaspeţilor. Din minutul 80 Minerul Motru a fost nevoită să joace cu un om în minus după ce Nueleanu a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Minerul Motru – CS Albota 1-1 (1-1)
Teren sintetic, Motru

Minerul Motru: Rogojină – Hanu (min. 80 Ureche), Militaru, Bălan, Nueleanu, M. Laurenţiu (min. 72 Vasilică), Butoi, Şoo, Vuculescu (min. 61 Olaru), Ceauşu, Moraru (min. 83 D. Popescu). Antrenor: Constantin Andriucă.

Cartonaş roşu: Nueleanu (min. 80)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.