RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a remizat şi Gaz Metan CFR Craiova şi Minerul Mehedinţi în triungiularul de la Motru

/ 20 februarie 2010

Elevii lui Constantin Andriucă au încheiat la egalitate ambele meciuri disputate sâmbătă la Motru în cadrul triunghiularului la care au mai fost invitate să participe Gaz Metan CFR Craiova şi Minerul Mehedinţi.

În primul meci al triunghiularului, în care partidele au fost programate a se disputa pe parcursul a câte 60 de minute, Minerul Mehedinţi a învins cu 1-0 pe craiovenii de la Gaz Metan CFR. A urmat meciul dintre Minerul Motru şi Minerul Mehedinţi în care echipa lui Flavius Stoican a deschis scorul, însă Moraru a reuşit să egaleze stabilind scorul final, 1-1. Şi cel de-al treilea meci s-a încheiat tot la egalitate, tot 1-1, însă de această dată motrenii au fost cei care deschis scorul prin Ceauşu, însă craiovenii au egalat în urma unei erori a defensivei echipei lui Andriucă.

„Chiar dacă nu am reuşit să ne impunem în niciuna dintre partide consider că echipa s-a mişcat destul de bine şi am avut şi mulţumirea că echipa a putut să revină după ce a fost condusă în meciul cu Minerul Mehedinţi. Din păcate am şi primit un gol destul de uşor în al doilea meci, pe o greşeală defensivă”, a declarat antrenorul motrenilor pentru www.sportingorj.ro .

Campionatul ligii a III-a este programat a se relua pe 26 februarie, însă situaţia terenului este una care-l îngrijorează pe Andriucă: „La noi e încă zăpadă pe terenul de joc. S-a topit zilele astea pentru că a fost mai cald, dar tot a mai rămas zăpadă pe circa un sfert din teren. În plus, chiar dacă zăpada s-a dus, terenul este îmbibat cu apă, practic e o mocirlă în care piciorul îţi intră în nămol până la gleznă. Dacă e să jucăm conform programării iniţiale, cu Oltchimul va fi un meci extrem de greu, un meci de luptă în care va câştiga cine e mai tare pe picioare. Noi ne-am dori o săptămână de amânare pentru că dacă vom juca în aceste condiţii terenul va fi distrus pentru tot acest retur”, a mai declarat Constantin Andriucă, antrenorul celor de la Minerul Motru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.