RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Triunghiular pentru Minerul Motru

/ 18 februarie 2010

Minerul Motru a pierdut primul joc amical disputat după o lună, elevii lui Constantin Andriucă cedând cu 2-0 (0-0) meciul disputat la Motru, pe terenul sintetic, în compania celor de la ALRO Slatina.

Antrenorul echipei motrene spune că este mulţumit de jocul Minerului în ciuda înfrângerii suferite: „Este primul nostru joc amical după ce am plecat în cantonamentul montan de la Sinaia. A trecut o lună de atunci şi asta se vede. Sunt foarte mulţumit de jocul prestat de echipa mea în prima repriză. Băieţii s-au mişcat bine, au fost darnici în efort şi s-a văzut la ei bucuria întâlnirii cu mingea după atâta vreme. Echipa din Slatina este una care s-a întărit în această iarnă, este o echipă masivă, bine aranjată în teren şi are intenţii de promovare în acest an. Au luat jucători care au evoluat chiar şi în prima ligă, printre ei şi pe Marian Negruţ, jucător care a evoluat şi la Sheriff Tiraspol”, a declarat Andriucă pentru www.sportingorj.ro .

Minerul Motru va organiza la sfârşitul săptămânii un triunghiular, sâmbătă la Motru urmând a juca partide de câte 60 de minute cu Gaz Metan CFR Craiova şi Minerul Mehedinţi, meciurile urmând a se disputa cu începere de la ora 11:00 pe terenul sintetic. În cazul în care returul Ligii a III-a nu va demara conform programării, marţi Minerul Motru va mai juca un meci amical în compania celor de la Pandurii II.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.