RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ Liga a III-a, seria a IV-a / Minerul Motru – Juventus Bascov

/ 26 noiembrie 2009

După un parcurs sinuos în această ediţie de campionat, Minerul Motru are ocazia să încheie anul cu o victorie lejeră în faţa propriilor suporteri, Juventus Bascov fiind cea mai slabă echipă din serie.

„Nu ne gândim la altceva decât la o victorie, asta pentru a avea o oarecare linişte în această iarnă. Nu poate fi vorba de vreo surpriză la acest joc, victoria nu poate fi decât a noastră dacă ne luăm după rezultatele ultimelor etape”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Constantin Andriucă, antrenorul Minerului Motru.

Tehnicianul motrenilor speră ca din primăvară lucrurile să se aşeze pe un făgaş normal, iar Minerul să redevină o echipă de temut, cu pretenţii de promovare în eşalonul superior: „Trebuie să facem ceva mai mult din retur pentru că nu acesta este locul pe care-l merită Minerul Motru. Reprezentăm o echipă de tradiţie, nu una nou promovată, care să se mulţumească cu puţin. A fost un chin pentru mine în acele patru etape după ce am ajuns la Motru. Am găsit aici un lot mult sub ceea ce ar fi trebuit, am avut de îndreptat multe lucruri privitoare la pregătirea fizică, dar sper ca din iarnă, cu aducerea a 3-4 jucători de valoare, cu un cantonament şi o pregătire bine făcută, din retur să formăm o echipă competitivă, care să reprezinte Gorjul cu cinste la acest nivel”, a mai spus Constantin Andriucă.

Meciul dintre Minerul Motru şi Juventus Bascov se va disputa pe stadionul „Minerul” din Motru vineri, cu începere de la ora 14:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.