RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ralbex Turcineşti a zdrobit în deplasare pe Juventus Bascov şi a ieşit din zona minată a clasamentului

/ 22 noiembrie 2009

C_PopescuÎn faţa ultimei clasate din serie, Ralbex Turcineşti n-a avut milă şi a înscris de cinci ori fără a primi vreunul, Juventus Bascov fiind victima potrivită pentru gorjeni în tentativa de a se îndepărta de zona minată a clasamentului.

Ralbex a forţat încă din debut încercând să stabilească încă de la început învingătoarea, golurile lui Meliţă ajutând echipa gorjeană să intre la pauză cu scorul de 2-0. Primul gol a venit în minutul 29 ca urmare a unei combinaţii în trei Bucă-Tarhat-Meliţă, tot Meliţă a fost la finalizare şi în minutul 43 la o deschidere a lui Bucă şi o centrare a lui Stoica. Filipescu a dus scorul la 3-0 în partea a doua a meciului, în minutul 60, cu un şut la colţul lung de la marginea careului, iar dubla lui Alexandru Stoica, fiul tehnicianului de la Internaţional Curtea de Argeş, stabilind scorul final la 5-0 pentru Ralbex cu două reuşite trase la indigo, şut la colţul lung, bară-gol.

Antrenorul celor de la Ralbex a declarat că jocul a fost unul dominat în totalitate îde echipa sa: „Se putea şi mai bine, am ratat destul de mult, din ocazii foarte clare, iar dacă dădeam 9 sau 10 goluri, nimeni nu avea de ce să se mire. A fost un meci important pentru noi prin prisma faptului că există posibilitatea ca după acest tur echipa din Bascov să se retragă din campionat. Ori retrăgându-se din campionat după terminarea turului, rezultatele înregistrate în prima parte se vor menţine, orice alt rezultat decât victoria noastră în acest meci ne-ar fi afectat şansele de salvare de la retrogradare”, a spus Cristi Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Juventus Bascov – Ralbex Turcineşti 0-5 (0-2)

Au marcat: Meliţă (min. 29 şi 43), Filipescu (min.60), Al. Stoica (min. 81 şi 84)

Juventus Bascov: Marina – P. Neacşu, Ionaşcu, I. Neacşu, Diaconescu – Culcescu, Dalu, Rizea, Niţă – Collins, Florea.

Ralbex Turcineşti: Milici – Bivolariu, Amzucu, Barbu, Daviţoiu – Al. Stoica, Bucă, Roncea (min. 79 Tiron), Filipescu (min. 70 Gulioiu) – Meliţă (min. 50 Ad. Popescu), Tarhat (min. 63 Chiriac). Antrenor: Cristi Popescu.

Cartonaş galben: Gulioiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.