RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru joacă duminică, la Sinaia, cu Dacia Mioveni

/ 27 ianuarie 2010

Minerul Motru se află de luni la Sinaia, acolo unde conducerea clubului a ales ca echipa să-şi desfăşoare pregătirea montană în această iarnă.

Antrenorul Constantin Andriucă a declarat pentru www.sportingorj.ro că a găsit la Sinaia cele mai bune condiţii: „Avem aici la dispoziţie toate condiţiile, de antrenament, de refacere şi recuperare. Suntem foarte mulţumiţi, dar din păcate, din cauza gerului, ieri nu am putut scoate băieţii la alergare, dar am făcut două şedinţe la sală. Jucătorii răspund bine la efort, nu avem probleme şi asta este foarte bine. Astăzi gerul nu mai este aşa de mare, a început să ningă uşor şi i-am scos la alergare”, a spus tehnicianul motrenilor.

Deşi contonamentul de la Sinaia este dedicat pregătirii fizice, antrenorul Andriucă spune că Minerul Motru va juca şi un meci amical: „Tot aici, la Sinaia, se află cantonată şi Dacia Mioveni şi am căzut de acord ca duminică să jucăm un meci amical împreună”.

Minerul Motru va rămâne la Sinaia până pe 5 februarie, până atunci conducerea clubului sperând să mai poată perfecta încă un joc de verificare.

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Dom.Constantinescu , nu uita ca in Gorj parca mai sunt si alte echipe in liga 3, si dupa 3 comentarii la rand despre Motru , mai baga macar o data pe luna , si din respect pentru cititorii din orasele cu echipe in liga 3.

    • Dupa cate se vede, nu am uitat nici de celelate echipe. Informatii despre Jiul Rovinari au itrat pe site imediat dupa ce ai postat comentariul, despre Pandurii II ai informatii pentru ca sunt impreuna cu echipa mare in Antalya, iar Ralbex si Minerul Matasari sunt si ele in atentia noastra si vei afla cat de curand noutati si din tabara lor. Cat despre respect, fiti siguri ca el exista, iar acest site este chiar o dovada a respectului pentru intregul sport gorjean. Va multumim pentru interesul pe care-l aratati fata de sport si pentru site-ul nostru si va mai asteptam si cu alte comentarii, sugestii sau propuneri!

  • euro spune:

    motru tot timpul o sa ramana nr.1 in sportul gorjean

  • fane spune:

    nu mai stiu nimic de echipa.daca puteti da niste detali despre echipa si ce jucatori sunt din propria pepiniera.scuze o intrebare despre Mateescu Costica nu se poate face nimic ca sa se mai aduca aminte de el?

  • panayt spune:

    motru nr 1 in gorj.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.