RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru n-a mai jucat cu Dacia Mioveni

/ 1 februarie 2010

Anunţatul amical al Minerului Motru cu Dacia Mioveni care trebuia să se dispute la Sinaia, acolo unde gorjenii se află în cantonament, n-a mai avut loc.

Antrenorul Minerului Motru, Constantin Andriucă, spune că este mulţumit de condiţiile de care echipa dispune la Sinaia deşi jucătorii au ratat ocazia de a se întâlni cu mingea: “Nu am mai jucat cu Dacia Mioveni pentru că ei au plecat în Croaţia, aşa că ne-am continuat antrenamentele obişnuite. Cu mingea nu putem lucra pentru că nu avem unde, dar facem alergări în Poiana Ţapului şi în parcul din Sinaia pentru că a nins suficient şi am ajuns şi la alergările pe distanţe scurte. Avem aici, la Hotel Sinaia, unde suntem cazaţi, condiţii foarte bune de refacere, bazin, dar şi sală de forţă”, a declarat Andriucă pentru www.sportingorj.ro .

Pregătirea fizică pe care Andriucă se străduieşte să o asigure elevilor săi va fi continuată de una tactică la Motru, acolo unde s-au perfectat patru jocuri de verificaredupă revenirea echipei din cantonamentul montan de la Sinaia: “Pe 5 februarie ne vom întoarce acasă şi am hotărât să le dau jucătorilor două zile libere, după care începem din nou pregătirea. Pe 10 februarie vom juca un amical cu Triumf Bârca, pe 13 cu Minerul Lupeni, pe 16 cu ALRO Slatina, iar pe 19 vom încheia pregătirea cu un ultim meci amical cu Minerul Mehedinţi, toate aceste meciuri urmând să le disputăm la Motru”, a mai declarat antrenorul Minerului Motru.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.