RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / Minerul Motru – CS Albota

/ 18 martie 2010

Debutul de retur n-a fost deloc unul fast pentru Minerul Motru, echipa condusă de Constantin Andriucă trecându-şi în cont două eşecuri din tot atâtea întâlniri, un bilanţ neconform cu aşteptările conducerii motrene.

A treia etapă a returului aduce la Motru o echipă ce se află în aceeaşi situaţie cu Minerul, CS Albota echipă care a adunat 23 de puncte, la fel ca şi băieţii lui Andriucă: „Acum este momentul pentru o victorie pentru că după două înfrângeri în debutul returului şi după ce ne-au luat şi punctele din meciul cu FCM Târgovişte am ajuns într-o situaţie foarte dificilă. Cred că este timpul să ne trecem în cont victoria mai ales că avem meci cu o echipă cu care ne luptăm direct pentru evitarea acestor locuri retrogradabile. Suntem pe un loc retrogradabil şi avem nevoie de puncte acum, nu mai târziu”, a declarat antrenorul motrenilor pentru www.sportingorj.ro . Andriucă a mai declarat că aşteaptă de la jucătorii săi să demonstreze pe teren că nu s-a greşit atunci când conducerea clubului a făcut eforturi pentru a le oferi printre cele mai bune pentru o echipă de liga a III-a.

La meciul cu CS Albota, care se va disputa vineri de la ora 15:00 pe terenul sintetic de la Motru, antrenorul Constantin Andriucă nu-l va putea folosi pe Cosmin Laurenţiu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi nici pe Stanciu, accidentat.

www.sportingorj.ro

CLASAMENT LIGA A III-A, SERIA A IV-A

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.