RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Suntem cu cuţitul la os”

/ 31 octombrie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, crede că Pandurilor un egal smuls în Giuleşti le-ar da o mare gură de oxigen, însă este conştient că elevilor săi le va fi foarte greu în faţa Rapidului.

„Deocamdată suntem cu cuţitul la os şi cu 9 puncte după 12 etape, aşa că nu ne e deloc uşor. Un punct în Giuleşti ar fi extraordinar. Trei puncte? Trebuie să fim realişti şi conştienţi de faptul că este foarte, foarte, foarte greu cu Rapid. Mai ales în Giuleşti. Dacă în deplasare au mai avut ceva probleme, acasă, încurajaţi de un public extraordinar, sunt greu de depăşit. Trebuie să ai tărie, forţă extraordinară, determinare totală, un psihic foarte puternic şi multă şansă”, a declarat Grigoraş încercând să cântărească în kod obiectiv şansele ca Pandurii să plece cu un punct sau chiar mai mult din Giuleşti.

Grigoraş nu ia în calcul problemele financiare de la Rapid şi spune că jucătorii sunt profesionişti şi pe teren uită de problemele din afara lui: „Sunt pe val, profesionişti, vor să câştige titlul şi trebuie să treacă şi peste impedimente de genul acesta. Sunt convins că lucrul acesta s-a rezolvat şi Cassio nu a dormit în stradă. Au şi ei ceva probleme, le vor lipsi Marius Constantin şi Bozovic, suspendaţi, dar lotul lor e atât de numeros şi aproape la acelaşi nivel din punct de vedere valoric că nu se cunosc”, a comentat Grigoraş problemele din lotul giuleştean.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • from Tg,Jiu spune:

    jaf la drumul mare, o hotie maai mare ca in meciul cu ciorrilEghiulestene n-am vazut! Desi scorul corect trebuia sa fie 1-4, si nu 1-1 ii felicit pe baietii de laa Pandurii si le doresc succes in continuare! Moarte arbitrilor, mircea sandu&lupescu&avram&dinu_voma=la puscarie!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.