RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „În Giuleşti e cea mai grea deplasare”

/ 31 octombrie 2010

Tehnicianul Pandurilor crede că partida din Giuleşti reprezintă cea mai dificilă încercare pentru echipa sa, Grigoraş considerând meciul cu Rapidul mai greu decât cel cu Steaua.

Grigoraş spune că o condiţie absolut obligatorie pentru echipa sa în tentativa de a pleca din Giuleşti neînvinsă este aceea de a juca la aceeaşi intensitate tot meciul: „Cred că e cea mai grea deplasare pe care o poate avea o echipă, în Giuleşti. Eu şi ca jucător şi ca antrenor cel mai greu mi-a fost în Giuleşti. Tribunele sunt extrem de aproape de teren, suporterii crează o presiune fantastică în afara faptului că Rapid are şi o echipă foarte bună. Va fi un meci mai greu decât cel cu Steaua, dar sperăm ca acum să nu mai jucăm doar 60 de minute. Atâta timp cât nu vom avea o continuitate în evoluţie pe toată durata partidei este greu pentru noi să scoatem punct la echipele astea care trag la titlu, Steaua, Rapid, Vaslui”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Grigoraş mai spune că aceasta nu este singura condiţie, pentru ca Pandurii să plece neînvinşi fiind nevoie şi de gol sau goluri în poarta Rapidului: „Dacă nu vom pune probleme reale şi nu vom marca, nu numai noi, puţine echipe pot pleca fără goluri primite în Giuleşti”, a explicat principalul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.