RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, mulțumit de numele adversarelor din Austria

/ 27 iunie 2012

Așa cum și-a dorit, Petre Grigoraș va avea șase partide de verificare în cele 13 zile de cantonament de la Vosendorf, iar adversarii găsiți de impresari sunt și ei pe măsura așteptărilor.

            „Mi se pare un program bun, echilibrat, sunt meciuri normale, de pregătire, în care o să avem şi adversari de încălzire, dar şi adversari de calibru. Ultimele două jocuri vor fi chiar chiar foarte bune pentru că vom înfrunta echipe puternice şi sper ca acest program să se respecte. Pe de altă parte, din câte am înţeles, distanţele la locurile de disputarea a partidelor nu sunt mai mari de 30-40 de km şi asta constituie un avantaj pentru noi”, a declarat Petre Grigoraș după stabilirea programului de jocuri pe care Pandurii le va disputa în Austria.

            Tehnicianul pandurilor spune că destul de repede va încerca să-și creioneze un grup de 14 jucători care să formeze baza echipei cu care va juca în turul campionatului: „Începând cu al doilea meci, cel cu Tavria Simferopol, o să mă încerc să caut şi soluţiile pentru primul unsprezece pentru ca în partidele cu Levski Sofia şi Sigma Olomouc să ştiu deja pe cine voi conta în cadrul echipei de bază. De fapt, nu mă voi opri strict doar asupra formaţiei de bază, ci a unui prim paisprezece, să intre acolo şi schimbările, dar şi jucătorii de valoare apropiată pe posturi”, a precizat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.