RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş se consideră principalul vinovat pentru eşecul din Regie

/ 26 aprilie 2011

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, spune că eşecul cu Sportul Studenţesc îi aparţine pentru că nu a fost capabil să gestioneze bine o situaţie favorabilă şi nu a reuşit să-şi readucă elevii cu picioarele pe pământ după o serie de jocuri în care echipa gorjeană a fost neînvinsă în Liga I.

Grigoraş a mai motivat eşecul din Regie şi prin absenţa unor jucători esenţiali, precum Pintilii şi Chiricheş, jucători care ocupau posturi cheie şi care nu au putut fi înlocuiţi cu succes. Tehnicianul gorjenilor regretă că Pandurii n-a reuşit să tranşeze lupta pentru supravieţuirea în Liga I: “Sper să fi fost un simplu accident, ar fi fost prea frumos să luăm cele trei puncte care le-am avut în mână. Ne-am bătut singuri. Cu încă trei puncte eram şi matematic salvaţi de la retrogradare. Aşa menţinem suspansul şi zic asta pentru că se menţine suspansul. Avem două meciuri în trei zile cu două echipe care trag la locurile de cupe europene. Sunt două echipe care pot câştiga oriunde în ţară”, a declarat Grigoraş despre situaţia actuală a Pandurilor în lupta pentru evitarea locurilor ce duc spre liga secundă.

Pandurii va juca joi, de la ora 20:30, la Drobeta Turnu Severin, cu Steaua, în vreme ce etapa viitoare va avea joc tot pe teren propriu, duminică, de la ora 18:00, în compania celor de la Rapid.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.