RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu-l vede vinovat pe Mingote la golul lui Eric

/ 21 martie 2011

Partida de la Mediaş a fost tranşată de gazde în favoarea lor în urma unui gol înscris de brazilianul Eric de Oliveira cu un şut de la peste 30 de metri, însă Grigoraş spune că nu portarul Pandurilor este vinovat pentru golul cu care medieşenii au deschis scorul.

„Nu pot să-i reproşez lui Mingote nimic la golul lui Eric. Cred că a fost o execuţie surprinzătoare, o execuţie de calitate a unui jucător care, sper că nu se supără, are tricoul cam larg pe el şi şortul. Valoarea şi-a spus cuvântul şi execuţia lui a pus capăt, pur şi simplu, meciului şi a decis învingătoarea. Până atunci Gaz Metan nu îşi crease nici o ocazie de gol, dar fotbalul se joacă pe goluri şi cine marchează, indiferent cum, are câştig de cauză”, a declarat Grigoraş despre momentul în care jocul de la Mediaş şi-a schimbat cursul îndreptând cele trei puncte spre echipa gazdă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.